VELKOMMEN TIL MPR
VI SKRIVER KONTRAKTEN FOR DIG!
FAST & EFFEKTIV | Ingen kredit afvist

MPR - NE DEMANDE AUCUNE ENQUÊTE DE CRÉDIT. PEU IMPORTE VOTRE SITUATION.

Vær ikke skeptisk, et lån inden for rækkevidde af alle

Med MPR kan vi gøre vores låneanmodninger online.

ONLINE LÅNANSØGNINGER.
MPR


Kreditten mellem oplysninger viser sig at være løsningen på at få et lån, især hvis låntageren finder sig selv Frankrikes bank (FICP).
Online kredit bliver mere demokratisk, og når det kommer til en mellemmand uden en bank, bliver forbrugerkredit dydig ... retfærdigere!


Et personligt lån til at finansiere alle dine projekter
 


For at finansiere køb af bil eller husholdningsapparat, planlæg arbejde eller book en tur, kan du vælge at gemme og vente. Men for at realisere uden at vente på dit projekt uden at sætte dig i den røde økonomisk, er der en hurtig måde at ophæve et beløb på op til 99 000 €: forbrugerkredit. Dette personlige lån kræver ikke bevis for bestemmelsesstedet for midlerne: Du er fri til at bruge det beløb, der er lånt til renovering, indretning eller udstyre dit hjem, betale dit ægteskab eller møde et livsulykke. Men ud over dette beløb er det obligatorisk at sende os kuponer som indskrevet i vores form for mere sikkerhed.
Kun øremærkede lån kræver begrundelse. For eksempel ved køb af et køretøj er bilkredit betinget af en faktura fra forhandleren, garagen eller sælgeren, hvis den er en person. Denne type lån har en fordel: Krediten annulleres, hvis ejendommen ikke leveres.


 
LÅN MELLEM INDIVIDUER: TRADITIONELLE MELLEMMEDLEMMER
 
Som siger forbrugerkredit siger udlånsinstitution. Der er imidlertid et alternativ til traditionelle banker og organisationer for at opnå finansiering til sine projekter: MPR. Princippet er simpelt: Pengeudlånet kommer fra enkeltpersoner eller institutioner, der overlader deres besparelser til MPR til at investere i realøkonomien ved at finansiere husholdninger og virksomheder. Husholdningernes renter betales fuldt ud til långivere. Der er derfor ingen ekstra omkostninger, der ville blive tilføjet.
 
ONLINE PERSONLIGT LÅN: ERA AF SAMARBEJDENDE WEB...


Væksten i lånet mellem enkeltpersoner kom med udviklingen af internettet og især det samarbejdende web. Takket være samarbejdsvillige forbrugsplatforme er det muligt at:
• udveksle sin bolig;
• Organiser carpooling
• at finansiere et album eller et andet projekt
• Opret en online præmiepulje.
Serviceplatforme mellem enkeltpersoner har sat ny teknologi til tjeneste for lokalsamfund, der er ivrige efter at forbruge ellers. Lånet mellem enkeltpersoner er i denne linje for at frigøre personer fra bremserne og høje omkostninger ved traditionelle organisationer. Med internettet er samarbejdskonsumtion ikke en fad forbeholdt en kategori, der afviser forbrugersamfundet. Dette innovative koncept svarer til borgernes nye ønske om at forbruge bedre, samtidig med at man opnår besparelser. En webplatform kan forene denne nye praksis, der afregulerer forbrugerkredit, behovet for gennemsigtighed og beskyttelse af forbrugerne af offentlige myndigheder.


 

ONLINE PERSONLÅN: EN RAPID PROCEDURE GENNEM KREDITPLATFORMS

 

Abonnere på personlig kredit online er hurtigere end at følge traditionelle kanaler i konventionelle organisationer. Med en webplatform som MPR:
• låntageren modtager et definitivt svar inden for 24 timer * efter modtagelsen af dokumenterne
• Efter accept af ansøgningen og overholdelse af lovbestemt tilbagetrækningstid (3 til 14 dage), kan forbrugerkredit betales inden for få dage til ansøgerens bankkonto.
På mindre end 10 dage frigiver du det beløb, du har brug for til at finansiere dit projekt. Desuden fremskynder MPR processen ved at forenkle valg af forbrugerkredit så meget som muligt: Kun en type kredit er tilgængelig (afskrives til faste renter og konstante månedlige betalinger), hvorved der undgås ubehagelige overraskelser som med en revolverende kredit


 
PERSONLÅN UDEN BANKER: EN KREDIT
 


Filafgifter, høje renter: Traditionelle långivere har betydelige margener på forbrugerkredit. Lånet uden en institutionel bank tillader at omgå denne praksis for at drage fordel af mere retfærdige lånevilkår! Med en platform som MPR bidrager lånet som følge af forholdet mellem enkeltpersoner og investorer til et gennemsigtigt og dydigt system:
• Investorernes penge placeres til en konkurrencedygtig afkast (fra 3 til 6% om året afhængigt af tilbagebetalingsperioden)
• Personlige lån til individuelle låntagere drager fordel af en af de laveste rentesatser på markedet.
• platformen betaler kun for administrationsomkostninger for at dække omkostningerne ved sin struktur.

Lav en online kredit simulering for at måle fortjenesten af lånet!

* Afsluttende beslutning inden for 24 timer: Ved modtagelse af din komplette fil kan MPR svare inden for 24 åbningstider pr. SMS i tilfælde af accept og via e-mail i tilfælde af afslag.


 

LÅNET MELLEM INDIVIDUERNE ONLINE


I september 2011 bevilgede Bank of BUA kreditgodkendelse og investeringstjenesteudbyder til MPR, en privat kreditplatform.
 
Faktisk har MPR foreslået en model, hvis sikkerhedsforanstaltninger har tendens til at sikre den pågældende långivers investering. Det er gennem denne model, at vi åbner vores lånetjenester til personer i nød. Den er baseret på 3 søjler:
 
a. Udvælgelse af låntagere: Efter en to-trins proces giver kreditgodtgørelsesholdet og MPR en finansieringsaftale.
1. Internetbrugeren vil først erklære sit behov online gennem afsnittet "Anmodning om lån af penge". Efter forslaget vil han udfylde et online spørgeskema, som i princippet vil give et første svar.
2. Hvis der i princippet gives en aftale, og låntageren ikke ønsker at fortsætte online, men gerne vil besøge vores lokaler. den skal returnere sit behørigt underskrevne tilbud om kreditkontrakt ledsaget af supplerende dokumenter, der gør det muligt dels at kontrollere, at de oplysninger, der er angivet online, er korrekte, dels at forbedre aflæsningen af dens økonomiske situation af den krævede bankkonto gør det muligt at være mere præcis).
 
b. Princippet om pooling: Når låntagerne er blevet udvalgt, fordeler MPR midlerne fra private investorer-långivere og juridiske enheder.
Långivere kan ikke vælge de låntagere, de gerne vil finansiere. For at sikre investeringen låner alle investorer til alle låntagere gennem værdipapirfonde.
 
c. Gældsinddrivelse: Hvis en låntager er i misligholdelse, er MPR ansvarlig for at genoprette uudnyttet betaling via et dedikeret team.
 
MPR lancerede sin platform på det internationale marked i november 2012.
Det har siden finansieret € 27.014.000 i personlige låneprojekter (se statistiksiden, som indeholder produktionsmængder, men også andre indikatorer som investeringsniveauet)

DU Ønsker at leve? Her er vores rådgivning

ONLINE LÅNANSØGNINGER.


Finansieringsinstitutter tilbyder mange lån med ofte uoverensstemmende priser.
Administrationsgebyrer udgør normalt 1% af det lånte beløb, med et minimum og et maksimum afhængigt af institutionen.
Du skal være opmærksom på de virksomheder, der annoncerer dig en udgift eksklusive skatter (HT) og dermed får du gode overraskelser ved at læse dine kontrakter ....

Mere ...

 KOMMENTARER

CRÉDIT EASY
tak MPR
kommentarer

Je souhaite acquérir un nouveau véhicule car celui que je possède est très ancien et ne sera pas accepté au prochain contrôle. Jeg ønsker at erhverve et nyt køretøj, fordi den jeg ejer er meget gammel og vil ikke blive accepteret ved den næste kontrol. Mon véhicule sert à me rendre à mon travail tous les jours. Mit køretøj er vant til at komme på arbejde hver dag. Cordialement. Med venlig hilsen.
joelle Joelle
<-----------------------------------> <----------------------------------->

je souhaite acheter une maison mais etant interimaire le banques refuse de me faire un pret. Jeg vil gerne købe et hus, men banken nægter at stille mig et lån.
florian Florian
<-----------------------------------> <----------------------------------->

bonjour je souhaiterai un pret de 30000€ pour regler mes dettes et pouvoir sortir du fichage bdf Cordialement hej jeg ønsker et lån på 30000 € for at afvikle min gæld og være i stand til at forlade filen bdf Cordialement
damien Damien
<-----------------------------------> <----------------------------------->

j'ai besoin d'un crédit auto n'ayant plus de voiture , c'est un besoin urgent pour rechercher du travail étant au chomâge Jeg har brug for bilkredit uden bil, det er et presserende behov for at søge arbejde, der er arbejdsløst
patricia patricia
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Madame, Monsieur, Ma demande est particulière. Fru, hr. Min forespørgsel er speciel. Suite à une multitude d'événements me voici dans cette situation. Efter en lang række arrangementer er jeg her i denne situation. Je signe pour un achat immobilier le 15/01/16. Jeg underskriver et køb på fast ejendom den 15/01/16. Deuxième date avec acte d'huissier. Anden dato med bailiffens handling. L'achat est de 311 000 Euros. Købet er 311 000 euro. Et mes apports familiales et personnelle sont mis déjà sur le compte notarial de la vente. Og min familie og personlige bidrag er allerede sat på notærkontoen for salget. Il me manque 107000 Euros. Jeg savner 107.000 euro. Avec preuve de la banque pour l'acceptation de mon crédit. Med bevis for banken for accept af min kredit. Mais le délai est de minimum 11 jours légal et ne rentre pas avec la date du 15/01. Men fristen er mindst 11 dage lovlig og følger ikke med datoen den 15/01.
laura laura
<-----------------------------------> <----------------------------------->

remboursement de plusieurs crédits avec fichage ficp refusion af flere kreditter med fil ficp
jean daniel jean daniel
<-----------------------------------> <----------------------------------->

pret pour travaux 30000 klar til job 30000
laurence Laurence
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour je souhaite terminer mes travaux d'aménagement intérieur de ma résidence principal il me faudrait 13000€. Hej Jeg ønsker at afslutte mit arbejde med indretning af min hovedbolig, jeg ville have brug for 13000 €. Cordialement hjerteligt
guillaume Guillaume
<-----------------------------------> <----------------------------------->

bonjours,mon projet et pour acheter une auto pour pouvoir travailler dans l'attente d'une réponse Mercie. mit projekt og at købe en bil til arbejde i forventning om et Mercie-svar.
jessica jessica
<-----------------------------------> <----------------------------------->

rachat de credit si pas achat de terrain et construction de maison køb af kredit hvis ikke køb af jord og opførelse af hus
sylvie sylvie
<-----------------------------------> <----------------------------------->

je veux regler quelque facture en retard et pourvoir partir en vacances cet été Jeg ønsker at afregne nogle sene fakturaer og være i stand til at tage på ferie i sommer
carlos carlos
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour mon fichage s'est simplement un prêt qui a été fait avec mon ex compagne et qui est parti chez un huissier car madame ne voulais jamais rembourser. Hej min rekord var simpelthen et lån, der blev lavet hos min ex-companion, og som gik til en usher, fordi madame aldrig ville tilbagebetale. Donc voilà pourquoi je suis fiché et c'est donc cela qui me bloque pour toute demande d'empreint. Så det er derfor, jeg sidder fast, og det blokkerer mig for enhver fodspørgsagsanmodning. Pouvez vous m'aider svp je voudrais le solder et avoir un prêt pour un achat de véhicule pour aller au travail tout les jours. Kan du hjælpe mig venligst, jeg vil gerne lodde det og få et lån til et køretøjskøb for at gå på arbejde hver dag. Cordialement hjerteligt
daniel daniel
<-----------------------------------> <----------------------------------->

achat d'un immeuble avec revenus locatifs køb af en bygning med lejeboliger
gregory gregory
<-----------------------------------> <----------------------------------->

achat de meubles et électroménager køb af møbler og husholdningsapparater
megane megabyte
<-----------------------------------> <----------------------------------->

bjr je suis au RSA et jai besoin dun credit de 1000€ afin de pouvoir me racheter un pc portable car il viens de me lacher et il et primordial pour moi pour mes recherché d'emploie je recherché sur 24 mois bjr jeg er hos RSA og jeg har brug for en kredit på 1000 € for at kunne købe mig en bærbar pc, fordi det bare lader mig gå og det og primordial for mig til min jobsøgning jeg søgte over 24 måneder
helene helene
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour, je recherche un prêt de 7000€ afin d'effectuer quelques travaux, et d'avoir de la trésorerie. Hej, jeg leder efter et lån på 7000 € for at gøre noget arbejde og at have kontanter. Impossible d'obtenir un financement ..... je ne comprends pas au vu de mes revenus. Kan ikke få finansiering ..... Jeg forstår ikke givet min indkomst. Merci de bien vouloir lire mon dossier, et me dire pourquoi ça ne passe pas ? Tak fordi du læser min fil og fortæller mig, hvorfor det ikke sker? En vous remerciant. Tak. Cordialement. Med venlig hilsen. Corine SZAMBELA Corine SZAMBELA
corine Corin
<-----------------------------------> <----------------------------------->

racheter une voiture plus de l'electromenager køb en bil mere fra apparatet
stephane Stephane
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Je recherche un prêt de 8500 euros pour racheter un crédit de 3000 ,régulariiser diverses créances et disposer d'une trésorerie aussi. Jeg leder efter et lån på 8500 euro for at indløse en kredit på 3000, at regulere forskellige tilgodehavender og også have penge.
houria Houria
<-----------------------------------> <----------------------------------->

TRESOERIE TRESOERIE
daniel daniel
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour Monsieur Je souhaite obtenir un crédit de 20000 euros car j'ai u un soucis avec le crédit agricole j'ai un découvert de 16700 euro j avait trouver un arrangement amiable pour rembourser mais ils m'ont quand même fiché banque de France Je suis vraiment embêté car je suis taxi et un employé Donc plus de decouvert Mais ça serait plus facile de vous le dire de vive voix Voici mon tel 0685667314 J attend votre appel pour vous expliquer ma situation Très cordialement Hej Sir Jeg ønsker at få en kredit på 20000 euro, fordi jeg har en bekymring med landbrugskreditten. Jeg har en opdagelse på 16700 euro. Jeg var nødt til at finde et mindelig arrangement om at tilbagebetale, men de bankede mig stadig for Frankrig. virkelig generet, fordi jeg er en taxa og en medarbejder Så mere end opdaget Men det ville være lettere at fortælle det mundtligt Her er min telefon 0685667314 J venter dit opkald for at forklare min situation Meget hjerteligt
corinne Corinne
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour, Suite à des difficultés financières , j'ai un retard de loyer que je n'arrive pas à épurer, et j'aurai besoin avance de fond pour y remédier . Hej, Efter økonomiske vanskeligheder har jeg en lejeforsinkelse, som jeg ikke kan rense, og jeg vil have brug for baggrundsforbedring for at afhjælpe. Cordialement. Med venlig hilsen.
freddy freddy
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Rachat de tout l'électroménager du foyer et entretien complet et remise en état du véhicule Tilbagekøb af alle husholdningsapparater og fuldstændig vedligeholdelse og reparation af køretøjet
yannick yannick
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour,je voudrais juste emprunté 10000e pour faire ma salle de bain ;wc et plafonds de mon salon je travail en CDI et mon mari CDI aussi mon mari 1800e par mois moi 800e VOUS POUVEZ NOUS FAIRE CONFIANCE NOTRE PROJET rénovation nous tiens a coeur crédit sur 36 mois nous l'honoreront merci de nous faire confiance cordialement Hej, jeg ville bare låne 10000e for at gøre mit badeværelse wc og lofter fra min stue Jeg arbejder på CDI og min mand CDI også min mand 1800th i måneden mig 800th du kan tro vores projekt renovering vi holder et hjerte kredit på 36 måneder vil vi ære ham tak for at have tillid til os hjerteligt
emmanuelle Emmanuelle
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Je recherche un prêt de 20 000 euros afin de me deficher le revenu mensuel net de mon foyer est de 3100 euro pour un loyer de 700 merci de votre aide Jeg leder efter et lån på 20 000 euro for at ødelægge min månedlige indkomst i mit hjem er 3100 euro til en husleje på 700 tak for din hjælp
ludovic Ludovic
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour, dans le cadre d'un redressement judiciaire de mon exploitation agricole je suis a la recherche d'un prêt de 150 K€ sur un maxi de 15ans. Hej, som led i en juridisk afhjælpning af min gård søger jeg et lån på 150 K € på højst 15 år. cela me permet de stopper ce plan et de revenir a une situation normale. det giver mig mulighed for at stoppe denne plan og vende tilbage til en normal situation. je pourrai de ce fait a nouveau proposer une garantie sur bâtiment investissement 242000.00 € et assurance décès. Derfor kan jeg igen tilbyde en garanti på at bygge investering 242000,00 € og dødsforsikring. Merci de me contacter. Kontakt mig venligst. jp labrunie jp labrunie
jean paul jean paul
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour j'ai demandé un prêt de 4000e pour l'achat d'un véhicule d'occasion combien de temps cela prend pour avoir une réponse c'est très urgent merci Hej jeg bad om et lån på 4000. til køb af et brugt køretøj, hvor lang tid det tager at have et svar, er meget presserende tak
laetitia laetitia
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour, je me permet de vous contacter car je recherche deux crédit dont un professionnel afin de réaliser un gros projet. Hej, jeg kan kontakte dig, fordi jeg leder efter to kreditter, herunder en professionel for at realisere et stort projekt. Pouvez vous me donner des renseignements sachant que je suis auto entrepreneur depuis 2011 avec une clientèle de 600 personnes. Kan du give mig oplysninger om at vide, at jeg er selvstændig siden 2011 med en kundekreds på 600 personer. Merci d'avance Tak på forhånd
nicolas Nicolas
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour, suite a la vente de mon pavillon courant du mois de mai, j ai besoin d une avance de trésorerie pour effectuer le demenagement afin de liberer les lieux. Hej, efter salget af mit hus i maj, har jeg brug for et kontant forskud for at gøre flytningen til at frigøre lokalerne. Cordialement merci Tak
fabienne Fabian
<-----------------------------------> <----------------------------------->

bonjour je souhaiterai racheter mes crédit a la consommation et financer mon projet de voyage de noce il y en aurai en tout pour 59000 euros les prêts a la conso me coute très très chers pouvez vous m'aider cordialement hej jeg ønsker at købe tilbage min forbrugerkredit og for at finansiere mit projekt om bryllupsrejse vil der være i alt for 59000 euro lånene til conso mig meget meget dyre omkostninger kan du hjælpe mig hjerteligt
christophe christophe
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Jeune Retraité. Unge Pensionerede. Souhaite acheter voiture d'occasion pour pouvoir maintenir lien social et, avoir une petite activité professionnelle. Ønsker at købe brugt bil for at kunne opretholde slips og have en lille professionel aktivitet. Demande de 6000 euros (durée de remboursement de 48 mois et taux de 7/8% souhaités) pour acheter une voiture en bon état, avec un nombre de kilomètres raisonnable, évitant ainsi un remplacement trop rapide. Anmodning om 6000 euro (48 måneders tilbagebetalingstid og 7/8% ønsket sats) for at købe en bil i god stand, med et rimeligt antal kilometer, og undgå en erstatning for hurtigt. Fiché FICP suite à l'annulation de l'ensemble de nos dettes par une procédure de redressement personnel. Ficha FICP efter annullering af alle vores gæld gennem en personlig rettelse procedure. Perte d'emploi dans la cinquantaine, aucune possibilité de retrouver un emploi stable, allocations chômage un temps, puis RMI/RSA et obligation de déposer un dossier de surendettement. Tab af beskæftigelse i 50'erne, ingen mulighed for at finde et stabilt arbejde, arbejdsløshedsunderstøttelse en gang, derefter RMI / RSA og forpligtelse til at indgive en fil med overbelastning. Et enfin la possibilité de faire valoir les droits à la retraite en maintenant quelques activités professionnelles (soutien scolaire à domicile). Og endelig muligheden for at hævde ret til pensionering ved at opretholde nogle professionelle aktiviteter (vejledning i hjemmet). De ce fait, aucune charge, hors dépenses courantes (loyer, charges d'habitation, impôts, …) Revenus : 3100/3200 euros par mois Retraite 2840 euros par mois Activité professionnelle (auto entreprise et cesu) 3000/4000 euros par an (3400 en 2014 ; 5400 en 2015) Assurance prêt souhaitée. Indtægter: 3100/3200 euro pr. Måned Pensionering 2840 euro pr. Måned Professionel aktivitet (selvstændig virksomhed og cesu) 3000/4000 euro pr. År (ekskl. Løbende udgifter (leje, boligomkostninger, skatter, ...) 3400 i 2014, 5400 i 2015) Lånforsikring ønsket. Durée et taux indiqués négociables. Varighed og priser angivet omsætningspapir.
robert robert
<-----------------------------------> <----------------------------------->

afin de pouvoir financer mon déménagement je désirerais obtenir un prêt de 6 000euros avec une réponse rapide si possible For at finansiere mit skridt vil jeg gerne få et lån på 6.000 euro med et hurtigt svar, hvis det er muligt
daniel daniel
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour, nous souhaiterions faire l'acquisition d'un bien bien immobilier particulièrement intéressant. Hej, vi vil gerne erhverve en meget interessant fast ejendom. Nous ne possédons que 50000€ et le bien en question est estimé à 150000€. Vi ejer kun 50.000 € og den pågældende ejendom anslås til 150000 €. Nous sommes un jeune couple sérieux, dynamique et motivé, parents de trois enfants qui recherchons un moyen de concrétiser ce projet. Vi er et seriøst, dynamisk og motiveret ungt par, forældre til tre børn, der søger en måde at realisere dette projekt på. Merci par avance de votre intérêt. Tak på forhånd for din interesse.
diane diane
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour, J'aurai besoin d'un prêt de 10 000 euros car je vient de me séparé et j ai un fils de 9 ans j'aurai besoin de ce prêt pour pouvoir me racheté une voiture et quelques meubles.... Aidez moi svp merci Hej jeg har brug for et lån på 10 000 euro, fordi jeg lige er adskilt, og jeg har en søn af 9 år, jeg skal bruge dette lån for at kunne købe mig en bil og nogle møbler .... Hjælp mig tak, tak
sabrina sabrina
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour.En 2011 suite à un gros impayé j'ai été fiché FICP pour le non paiement des traites de la maison dont j'étais propriétaire. Hej. I 2011 efter en stor ubetalte blev jeg indgivet FICP for ikke betaling af udkast til huset, som jeg var ejer af. En 2014 mon entreprise à été à été mise en liquidation judiciaire et la maison vendue par le mandataire. I 2014 skulle mit firma blive sat i likvidation og retligt salg solgt af advokaten. En 2014 j'ai changé de région et ai intégré un poste de chargé d'affaires chez ERDF. I 2014 flyttede jeg til en anden region og sluttede mig til en stilling af charge d'affaires på EFRU. La fiche FICP sera dénoncé en juin 2016 mais j'ai besoin d effectuer des réparations sur mon véhicule rapidement et ne peu attendre. FICP-kortet bliver afvist i juni 2016, men jeg skal hurtigt udføre reparationer på mit køretøj og ikke vente. Je voudrais également rembourser un prêt familial et un petit crédit. Jeg vil også gerne tilbagebetale et familielån og et lille lån. J'ai besoin de 10000e. Jeg har brug for 10000. J'espère que ma situation retiendra l'attention d'une personne qui comprendra que je suis victime désirant me mettre à jour et ayant un salaire régulier avec des primes prendra ma demande en considération. Jeg håber, at min situation vil tiltrække opmærksomheden hos en person, der vil forstå, at jeg er et offer, der ønsker at opdatere mig, og at have en fast løn med bonusser vil tage hensyn til min ansøgning. Cordialement. Med venlig hilsen.
philippe philippe
<-----------------------------------> <----------------------------------->

besoin d acheter une nouvelle voiture j ai besoin de 2500 euros skal købe en ny bil jeg har brug for 2500 euro
yanis Yanis
<-----------------------------------> <----------------------------------->

J'ai besoin de 10 000€ pour réaliser des travaux dans ma résidence secondaire Jeg har brug for 10 000 € til at arbejde i mit andet hjem
michel michel
<-----------------------------------> <----------------------------------->

remboursement de dettes tilbagebetaling af gæld
frederic Frederic
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour j'ai besoin d'un prêt urgent pour régler des problèmes familiaux Hej jeg har brug for et presserende lån til at løse familieproblemer
mickael Mickael
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour Je suis à la recherche d'un prêt de 25000€ dans l urgence. Hej jeg leder efter et lån på 25000 € i nødstilfælde. Merci tak
laetitia laetitia
<-----------------------------------> <----------------------------------->

achat d une voiture puis remboursement impôt sur le revenu et frais dentaire. købe en bil derefter refundere indkomstskat og dental udgifter. cordialement hjerteligt
stephane Stephane
<-----------------------------------> <----------------------------------->

je veut faire mon entreprise services a la personne ou au entreprise qui consiste a faire menage nentretien,espaces verts,baby sitting,garde malade,repas de famille ou entreprise,garde d animaux, Jeg ønsker at gøre min forretningsservice til den person eller virksomhed, der består af at gøre vedligeholdelsesrensning, grønne områder, babysitting, sygepligt, familie- eller selskabsretter, dyrepleje,
marie louise marie louise
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour, je souhaiterais emprunter 10000€ pour faire des travaux.. Hej, jeg vil gerne låne 10000 € for at gøre job.
noemie Noemie
<-----------------------------------> <----------------------------------->

por acherter voiture pænt bil
rosa rosa
<-----------------------------------> <----------------------------------->

besoin d'un crédit relais dans le cadre d'une succession behov for en brokredit i forbindelse med en arv
anne anne
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Changement de véhicule parcourant 30 000 mois. Ændring af køretøj, der rejser 30.000 måneder.
laurent laurent
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour, je crée une activité de commerce ambulant en zone rurale, plus précisément un camion magasin, type alimentation avec banque de froid. Hej, jeg laver en forretning med at rejse forretning i landdistrikterne, mere præcist en truckbutik, skrive mad med kold bank. Mon but est de mettre en place des tournées dans différentes communes rurale dépourvu de tous commerces. Mit mål er at oprette ture i forskellige landlige kommuner uden for alle butikker. Le véhicule proposera à la vente: Fruits et légumes, charcuteries, fromages, vin, pain, ainsi que de l'épicerie. Køretøjet vil tilbyde til salg: Frugt og grøntsager, koldt stykker, oste, vin, brød, samt dagligvarer. Le tout en proposant des marchandises de producteurs régionaux. Hele ved at foreslå varer fra regionale producenter. En vous remerciant de l'interêt que vous voudrez bien porter à mon projet, je me tiens à votre disposition pour de plus amples informations. Tak for jeres interesse for mit projekt står jeg til rådighed for yderligere information. Cordialement, Didier Med venlig hilsen Didier
didier Didier
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour, Rachat de crédits d'un montant de 9000 euros avec un taux à 10%, objectifs baisser les mensualités qui s'élèvent à environ 400 euros et rembourser par anticipation en octobre 2016 suite à une grosse prime de travail. Hej, Indfrielse af kreditter på 9000 euro med en sats på 10%, målene sænker de månedlige betalinger, der beløber sig til ca. 400 euro og tilbagebetales på forhånd i oktober 2016 efter et stort premium arbejde. Cordialement. Med venlig hilsen.
steve steve
<-----------------------------------> <----------------------------------->

bonjour, étant fiche banque de France je souhaiterais faire un crédit entre particulier pour racheter tout ou une partie de mes crédits afin de diminuer les taux d intérêts et ainsi avoir des mensualités moins importante.merci par avance cordialement melle sanchez hej, være bank i frankrig Jeg vil gerne kreditere mellem private for at købe hele eller en del af mine kreditter for at sænke renten og dermed have mindre månedlige betalinger. tak på forhånd hjerteligt melle sanchez
audrey audrey
<-----------------------------------> <----------------------------------->

je souhaite effectuer un regroupement de credit pour un montant de 51700 et aurai besoin d'une trésorerie de 5000 euros. Jeg ønsker at udføre en kreditkonsolidering for et beløb på 51700 og vil kræve en kontanter på 5000 euro. Ma femme et moi cumulons mensuellement 3200 euros net. Min kone og jeg akkumulerer månedligt 3200 euro netto. j'ai un autre credit en cours de 13000 euros pour l'achat d'un véhicule mais je ne souhaite pas le racheter. Jeg har en anden nuværende kredit på 13000 euro til køb af et køretøj, men jeg ønsker ikke at købe det igen. Je rembourse actuellement 890 euros pour les autres prêts . Jeg betaler for tiden 890 euro for andre lån.
maurizio maurizio
<-----------------------------------> <----------------------------------->

je suis retraité et je cherche un pret entre particulier de 35000 euros sur 120 mois pour racheter mes crédits et pour faire baisser mes mensualités qui pèsent sur mes finances. Jeg er pensioneret, og jeg leder efter et lån mellem private på 35000 euro over 120 måneder for at købe tilbage mine kreditter og for at reducere mine månedlige betalinger, der vejer på min økonomi.
claude claude
<-----------------------------------> <----------------------------------->

malgré des revenus annuels de 160.000 euros pour le couple , je me suis fait inscrire au fichier des incidents banque de France suit à des problèmes sur un prêt de la Banque Populaire des Alpes qui a dénoncé le crédit et me demande de rembourser 16000 euros immédiatement. På trods af årlig indkomst på 160.000 euro for parret, blev jeg noteret på begivenheden. Bank of France følger problemer med et lån fra Banque Populaire des Alpes, der fordømte krediten og beder mig om at tilbagebetale 16.000 euro med det samme. mes revenus me permettent de rembourser cette somme mais je préfèrerai l'étaler sur 3 ou 4 ans afin de lisser la dépense et me sortir de cet incident banque de France ridicule min indkomst tillader mig at tilbagebetale dette beløb, men jeg foretrækker at sprede det over 3 eller 4 år for at udjævne udgiften og få mig ud af denne ulykkelige hændelse i Frankrig
pierre yves sten yves
<-----------------------------------> <----------------------------------->

je suis a la recherche d'un financement ou credit pour la sommes de 5000 euro pour cree en debut 3 boutiques avec consoles des jeux et accesoires achete en France. Jeg leder efter en finansiering eller kredit for summen af ​​5000 euro for cree i begyndelsen 3 butikker med konsolspil og tilbehør købt i Frankrig. Marche en pologne est tres grand et demande aussi.par example je achete des jeux PS3 et xbox 360 pour le prix 2 euros pieces ici vendu 10 euros pieces.Posibilites des payements du pret avec pay pal par semaine ou mensuelle.remboursement total du pret en 3 mois avec interets 18% pour les 3 moi.Si vous etes interese contactez moi par mail ou telephone 0048 726 729 163.merci Walking i Polen er meget stort og spørger også. For eksempel køber jeg spil PS3 og Xbox 360 til prisen 2 euro stykker her solgt 10 euro pieces.Posibilites af lånets udbetalinger med betalpale per uge eller måned. I alt genopbygning af lånet i 3 måneder med interesse 18% for 3 mig. Hvis du er interesseret, kontakt mig via mail eller telefon 0048 726 729 163.merci
sylwester Sylwester
<-----------------------------------> <----------------------------------->

achat camping car occasion (30000 e) reprise du notre (15000 ) køb brugt bil (30000 e) overtagelse af vores (15000)
bernard bernard
<-----------------------------------> <----------------------------------->

bonjour j'aimerais obtenir un pret de 3000 euros pour pouvoir changer de voiture et financer un demenagement ces projets sont tres importants pour moi et je suis pret a assumer un taux d'interets en regard avec ma situation dans l'espoir Gerard Guillot hej jeg vil gerne få et lån på 3000 euro for at kunne skifte bil og finansiere et skridt disse projekter er meget vigtige for mig, og jeg er klar til at antage en interesse i forhold til min situation i håb Gerard Guillot
gerard gerard
<-----------------------------------> <----------------------------------->

j ai besoin un pret de 5000e a rembourser sur 5 ans pour pret conso reparation voiture et diverse merci de me contacter aux plus vite Jeg har brug for et lån på 5000e, der skal tilbagebetales i løbet af 5 år for lån, reparations bil og forskellige tak til at kontakte mig så hurtigt som muligt
virginie Virginia
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Mon mari est en train de créer une SCI on veut acheter un bien qui hébergera sa société aussi la banque nous propose un emprunt de 200 000 euros sur 10 ans son bilan entreprise est bon je vous remercie cordialement Min mand er ved at skabe et SCI, vi ønsker at købe en ejendom, der vil huse hans firma også banken tilbyder os et lån på 200 000 euro over 10 år hans balance forretning er god, tak hjerteligt
sophie sophie
<-----------------------------------> <----------------------------------->

besoin de trésorerie pour projet professionnel à hauteur de 15 000 euros behov for kontanter til professionelt projekt op til 15 000 euro
simon simon
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour,je recherche une trésorier de 7500 pour pouvoir racheter mes crédits ,M installer dans l appartement pour recevoir ma fille,et pouvoir passer les deux mois de formation soudeur déjà inscrit sans me poser la question si je vais pouvoir payer l essence pour y aller aidez moi merci besoin de conseil Hej, jeg leder efter en kasserer på 7500 for at kunne indløse mine kreditter, M installere i lejligheden for at modtage min datter og være i stand til at tilbringe de to måneders træningsvejr, der allerede er registreret uden at spørge mig om jeg vil kunne betale benzin til at gå hjælp mig tak
bruno bruno
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Monsieur bonjour fiché FICP après un éffacement de dette a la banque de france, ce dernier prenant fin en fin d'année 2017. J'ai trouvé un bien (rare mais utile pour pour travail extra proffessionnel) d'une valeur de 3000 euros hélas si j'économise cette sommes j'ai peur que ce bien soit vendu, si ce n'est pas déjà le cas. Hr. Bonjour fiché FICP efter en eliminering af gælden ved frankrigsbanken, sidstnævnte slutter i slutningen af ​​2017. Jeg fandt en god (sjælden men nyttig til ekstra professionelt arbejde) til en værdi af 3000 euro hvis jeg redder disse penge, er jeg bange for, at denne ejendom vil blive solgt, hvis det ikke allerede er tilfældet. Je passe donc par ce site et aussi par vous pour ce faire. Så jeg går gennem dette websted og også af dig til at gøre dette. Je suis sans emploi mais indemnisé par Pole Emploi et aussi en AAH vu que je suis reconnu travailleur handicapé depuis peu. Jeg er arbejdsløs, men kompenseret af Pole Emploi og også i AAH, siden jeg for nylig er anerkendt handicappede. Je donne également des cours de guitare qui font un complément de revenu. Jeg giver også guitar lektioner, der gør et indkomst supplement. Locataire avec ma concubine a la retraite (pensionnée) nous touchons également l'APL. Lejer med min concubine ved pensionering (pensioneret) kommer vi også til APL. Merci de votre réponse rapide... Restant a votre disposition recevez Monsieur mes sincères salutations Hervé Chaduteau Tak for dit hurtige svar ... Hr. Chaduteau, der står til din rådighed, modtager min oprigtige hilsen
hervé Hervé
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour, je suis ficp et en dossier de surendettement suite à des erreurs remontant à il y a presque 10 ans ! Hej, jeg er ficp og i gældsbevis efter fejl går tilbage til næsten 10 år siden! Après avoir repris mes études et repasse un diplôme je suis devenu aide médico psychologique au domicile de personnes handicapées ! Efter genoptagelse af mine studier og omskoling blev jeg psyko-medicinsk hjælp i handicappedes hjem! J ai absolument besoin d un véhicule solide et grand comme un Picasso ou scenic dans le cadre de mon travail ! Jeg har absolut brug for et solidt og højt køretøj som en Picasso eller naturskønne som en del af mit job! J ai actuellement une twingo qui souffre de plus en plus et le garagiste est très clair le moteur va me lâcher et par conséquent sans voiture je perds mon boulot ce qui serait une véritable catastrophe économique ! Jeg har i øjeblikket en twingo, der lider mere og mere, og garagen er meget klar, at motoren vil lade mig gå, og derfor uden en bil mister jeg mit job, hvad der ville være en reel økonomisk katastrofe! Je suis en cdd mais un cadi est en prévision pour novembre 2016 ! Jeg er i cdd, men en Cadi er i forventning til november 2016! Sans voiture pas de boulot ! Uden bil ikke noget arbejde! Je n en veux pas Une neuve mais bien d occasion entre 2000 et 3000 euro ! Jeg vil ikke have en ny men godt brugt mellem 2000 og 3000 euro! Les banques classiques m envoient sur les roses en me demandant de m adresser à ma famille mais cela n est pas possible ! De klassiske banker sender mig på roserne og beder mig omtale min familie, men det er ikke muligt! Merci de m aider je suis au bout de toute solution ! Tak for at hjælpe mig, jeg er i slutningen af ​​enhver løsning! Merci de m avoir lu ! Tak for at læse det!
geoffrey Geoffrey
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour , je recherche activement un pret comme stipulé dans ma demande , Je suis dans cette situation suite a une séparation et vol d'argent par mon ex femme . Hej, jeg søger aktivt efter et lån som fastsat i min ansøgning. Jeg er i denne situation efter en adskillelse og tyveri af min tidligere kone. Je n'ai jamais eu de soucie auparavant . Jeg har aldrig haft nogen bekymringer før. pouvez vous m'aidez ,car cette situation m'est tres difficile . kan du hjælpe mig, fordi denne situation er meget vanskelig for mig. Je travail en cdi depuis 2010 dans le secteur public . Jeg arbejder i cdi siden 2010 i den offentlige sektor. Je reste a votre disposition pour tout renseignement . Jeg står til din rådighed for enhver information. Cordialement . Tak. Bourgoise Bruno . Bourgoise Bruno.
bruno bruno
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour je souhaiterai un rachat de crédit de 10000 euros ou un credit de 4000 euros pour de la tresorie du a un découvert cordialement Hej jeg ønsker en indfrielse af kredit på 10000 euro eller en kredit på 4000 euro for treasury af en opdagelse hjerteligt
alexandre alexander
<-----------------------------------> <----------------------------------->

diplomé chauffeur de taxi avec une ads sur ma commune je cherche le financement pour l'installation sur mon véhicule qui s'élève 2400 euros gradueret taxachauffør med annoncer på min kommune Jeg søger finansieringen til installationen på mit køretøj, som beløber sig til 2400 euro
didier Didier
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Faire un voyage au USA NEW YORK Lav en tur til USA NEW YORK
françois françois
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour je fait la demande pour un prêt de 4000e pour l'achat d'un véhicule d'occasion et avoir un peut de trésorerie pour la carte grise et l'assurance merci de votre réponse Hej jeg ansøger om et 4.000. lån til køb af et brugt køretøj og har en kasse af kontanter til registrering og forsikring tak for dit svar
laetitia laetitia
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Je souhaite acheter un appartement sur lourdes pour y vivre moi et mon fils . Jeg ønsker at købe en lejlighed på lourdes at bo der og min søn.
sandra Sandra
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Prêt personnel de 6000€ remboursable sur 6 ans. Personligt lån på 6000 € refunderes over 6 år.
conception design
<-----------------------------------> <----------------------------------->

achat de véhicule d'occasion 11000 euros, très très urgent Køb brugt køretøj 11000 euro, meget meget presserende
hamza hamza
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour,suite à des problèmes financier qui s'accumulent,je souhaiterait pouvoir emprunter 30 000 euros afin de rembourser mes dettes ainsi que de pouvoir enfin meubler notre logement de fonction et de racheter une voiture d'occasion pour changer la notre. Hej, efter økonomiske problemer, der ophobes, vil jeg gerne kunne låne 30.000 euro for at kunne betale min gæld samt endelig at kunne levere vores funktion bolig og købe en brugt bil til at ændre vores. En espérant pouvoir trouver une solution avec vous. Håber at finde en løsning med dig. M.Delrieux Stevens M.Delrieux Stevens
stevens stevens
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Je souhaite un prêt de 1500 euros pour payé mes factures en retard et régulariser ma situation sur mon compte bancaire. Jeg ønsker et lån på 1500 euro til at betale mine regninger for sent og regulere min situation på min bankkonto.
jérôme Jerome
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Suis en retraite pour invalidité. Pensioneret for handicap. J'ai un fils de 15 ans à ma charge et n'ai pas d'aide. Jeg har en 15-årig søn i min omsorg og har ingen hjælp. J'ai absolument besoin que l'on me prête 10 000 € car j'ai épuisé quasiment mes économies. Jeg har absolut brug for at låne mig 10 000 €, fordi jeg næsten har opbrugt mine besparelser. Je n'ai plus de crédit mais suis encore fichée pendant cette année. Jeg har ikke mere kredit, men er stadig indgivet i løbet af dette år. SVP aidez-moi, je n'ai que des gens qui veulent m'arnaquer et je n'en peux plus. Vær venlig at hjælpe mig, jeg har kun folk, der ønsker at dræbe mig, og jeg kan ikke stå længere. Je touche près de 1800 € par mois mais étant encore fichée, les sociétés de crédit refusent le prêt alors que je m'engage à rembourser. Jeg kommer tæt på 1800 € om måneden, men stadig indgives, kreditselskaber nægter lånet, mens jeg lover at tilbagebetale. Je ne suis pas une mendiante. Jeg er ikke tigger. S'il vous plait aidez moi. Hjælp mig venligst. Dans l'attente d'une réponse rapide. Venter på et hurtigt svar. Cordialement. Med venlig hilsen.
patricia patricia
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour, Dans le cadre d'un investissement locatif à hauteur de 550 000 euros (frais notaire inclus) et générant 5950 €/mois de revenus, je suis à la recherche d'un prêt à hauteur de 275 000 € sur 25 ans adossable à une hypothèque sur l'appartement dont je suis propriétaire(valeur de 315 000 euros). Hej, Som led i en udlejningsinvestering på 550.000 euro (inklusive notargebyrer) og genererer 5950 € / måned af indkomst, søger jeg et lån på 275 000 € over 25 år tilbage til et pant i den lejlighed, som jeg ejer (værdi på 315.000 euro). Je suis par ailleurs en mesure de financer le complément pour l'opération globale. Jeg kan også finansiere komplementet til den samlede operation. A noter que je suis en recherche d'activité mais que l'opération est trés largement auto finançable. Bemærk, at jeg leder efter aktivitet, men at operationen er meget stort set selvfinansieret. Déduction faite du remboursement, des impots intrinsèques et des charges d'exploitation, cette opération est en vérité génératrice de revenus. Efter fradrag af refusion, selvstændige skatter og driftsomkostninger genererer denne operation faktisk indtægter. Merci par avance. Tak på forhånd. Cordialement hjerteligt
laurent laurent
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Achat d'un véhicule un bon état et fiable afin de me rendre à mon travail +trésorerie si possible. Køb et godt og pålideligt køretøj for at komme til mit arbejde + kontant hvis muligt.
olivier oliven
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Je cherche un rachat de crédit pour FICP - je dois emprunter la somme de 48000 euros au niveau du taux d'endettement mon dossier passe le seul soucis est le fichage banque de france. Jeg leder efter en tilbagekøb af kredit til FICP - jeg er nødt til at låne summen af ​​48000 euro til gældskvoteniveauet. Min fil er den eneste bekymring, der er Frankrikes bankfil. Je souhaite vraiment régulariser ma situation et retrouver la tranquillité. Jeg ønsker virkelig at regulere min situation og genvinde ro. Merci pour votre réponse bien cordialement, Tak for dit svar meget hjerteligt,
marie-christine Marie-Christine
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Je demande un rachat de crédit de 65 000€ entre particuliers Jeg anmoder om køb af kredit på 65 000 € mellem enkeltpersoner
marcelle Marcelle
<-----------------------------------> <----------------------------------->

bonjour,j aimerais faire un crédit de 2000e sur 36mois pour des prélèvement de 55e/mois merci a vous cordialement mr fortoso hej, jeg vil gerne gøre en kredit på 2000th på 36months for tilbagetrækning af 55th / month takket være dig hjerteligt hr fortoso
olivier oliven
<-----------------------------------> <----------------------------------->

bonjour je suis une jeune fille de 23 ans militaire et très sérieuse, futur maman me trouvant dans un besoins très urgent afin de pouvoir commencer les préparatifs de mon futur enfant, un déménégement et ppouvoir terminer le passage demon examen de coduite et acheter une voiture et rembourser un fcip je souhaiterai un prt de 7000e pourcentage de 2% avec un échéancier mensuelle. hej jeg er en ung pige på 23 år militær og meget alvorlig, fremtidig mor finder mig i et meget presserende behov for at kunne begynde forberedelser af mit fremtidige barn, en demontering og for at kunne afslutte gennemgangen af ​​min undersøgelse af coduite og købe en bil og tilbagebetale et fcip Jeg vil gerne have et lån på 7000. procent af 2% med en månedlig tidsplan. Dans l'attente d'une réponse favorable je vous pris d'agréer madame monsieur l'epression de mes salutation distinguée Venter på et positivt svar har jeg taget dig til at acceptere madame monsieur l'udtryk for min fremtrædende hilsen
simiana Simiana
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour nous souhaitons juste faire rachetez un credit qui a ce jour nous bloque totalement toutes nos démarche pour un pret immobilier. Hej vi ønsker bare at indløse en kredit, der har denne dag helt blokkerer os hele vores tilgang til et fast ejendom lån. Nous travaillons nous avons 3 enfants nous voulons juste faire rachetez ce credit et achetez un véhicule. Vi arbejder vi har 3 børn, vi vil bare indløse denne kredit og købe et køretøj. Nous projetons par la suite d'achetez et de pouvoir faire rachetez ce credit entre particuliers ou meme de le garder jusqu'a la fin des remboursement. Vi planlægger derefter at købe og være i stand til at indløse denne kredit mellem enkeltpersoner eller endda for at holde den indtil afslutningen af ​​restitutionen. Je tiens aussi a vous précisez que ce credit nous le remboursons a hauteur de 300€/mois chez un huissier. Jeg vil også angive, at denne kredit vi betaler det op til 300 € / måned med en fogeder. Dites nous comment peut on faire car nous sommes totalement perdu nous sommes rejeter par toutes les banques. Fortæl os, hvordan vi kan gøre, fordi vi er helt tabte, vi afviser af alle bankerne.
veronique Veronique
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Il s'agit d'un appareillage electrique ménager que l'on ne trouve pas dans le commerce,un extracteur de jus,qui permet d'optimiser la santé,mais qui coûte 1300 euros. Det er et husholdningsapparat, der ikke findes på markedet, en saftekstraktor, der giver mulighed for at optimere sundheden, men som koster 1300 euro.
jacques Jacques
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonsoir, Ayant le statut banque de France je viens de m'inscrire sur ce site pour obtenir un pret dans le cadre de changer de véhicule car le mien arrive en fin de vie. Bonsoir, som status som bank of france Jeg har lige registreret på dette websted for at få et lån som led i skiftende køretøj, fordi min kommer til slutningen af ​​livet.
karine Karine
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Trésorerie pour petits travaux immobiliers Treasury for små ejendomsværker
bertrand bertrand
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Durée entre 12 et 15 ans en fonction du taux. Varighed mellem 12 og 15 år afhængigt af prisen. Demande de 200 000 € : 100 000 € pour indemnités d'éviction pour récupérer un local commercial afin de créer 2 appartements supplémentaires dans une SCI avec 10 appartements en location pour 100 000 € de travaux. Anmodning om 200 000 €: 100 000 € til udbetalingskompensation for at genoprette et kommercielt rum til at skabe 2 yderligere lejligheder i et SCI med 10 lejligheder til leje til 100 000 € af værker. Pas de prêt ni de dettes. Ingen lån eller gæld. Capacités de remboursement. Refusionsevne. Plus de détail sur demande. Flere detaljer på forespørgsel.
murielle Murielle
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Finir travaux maison Afslutning husarbejde
yannick yannick
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour Nous aurions besoin rapidement d'un crédit de 1000 euros sur 24 mois pour travaux dans la future chambre de notre bébé. Hej Vi ville hurtigt have brug for en kredit på 1000 euro over 24 måneder for arbejde i vores babys fremtidige værelse. Je suis salariée en portage salarial et mon conjoint perçoit une allocation d'adulte handicapée. Jeg er en lønmodtager og min ægtefælle modtager et tillæg for handicappede voksne. Sommes également en procédure de surendettement. Er også i gang med overfor gæld. Merci de votre réponse Bien cordialement Cindy Tak for dit svar Med venlig hilsen Cindy
cindy Cindy
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Je souhaite trouver une solution pour sortir du surendettement qui n'est pas énorme ni désespéré d'après la Banque de France (je dois 7 000 € environ) mais suis fichée FICP. Jeg vil gerne finde en løsning for at komme ud af den gæld, der ikke er enorm eller desperat ifølge Banque de France (jeg skylder ca. 7 000 €), men jeg er FICP. J'aurais aimé rembourser cette somme pour régulariser mon dossier, avoir une seule échéance raisonnable à rembourser si je trouvais un crédit locataire ficp ou un autre moyen. Jeg ville gerne have refunderet dette beløb for at regulere min fil, har kun en rimelig frist til at tilbagebetale, hvis jeg fandt en ficp lejer kredit eller en anden måde.
nadiege Nadiege
<-----------------------------------> <----------------------------------->

RACHETER MES CREDITS ET LEVER MON FICHAGE FICP + PRET POUR FINIR DE PAYER ETUDES AUX USA DE MON FILS RACHETER MY CREDITS OG LÆR MINE FICP + FIL KLAR FOR AT FINDE LØNSTUDIER I USA AF MIN SON
catherine catherine
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonsoir, Je souhaiterais contracter un prêt d'un montant de 20000€ sur une durée de 144 mois. God aften, jeg vil gerne indgå et lån på 20000 € over en periode på 144 måneder. Ce prêt servirais à remplacer mon matériel de sonorisation et d'éclairages ainsi que mon véhicule de transport de matériels. Dette lån ville bruges til at erstatte mit lyd- og belysningsudstyr samt mit køretøj til transport af materialer. Je suis auto-entrepreneur dans le domaine de l'évènementiel et électricien en CDI. Jeg er selvstændig entreprenør inden for begivenheder og elektriker i CDI.
samuel samuel
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Achat d'une maison de Maître avec travaux entièrement financé par notre famille. Køb af et mesterhus med værker, der er fuldt finansieret af vores familie. Montant souhaité: 58000 Euros Ønsket beløb: 58000 euro
Frédéric Frédéric
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour, Je me permets de vous solliciter car ayant un imprévu (les impots qui m'ont prélevé une belle somme), nous sommes dans l'obligation de demander un petit coup de pouce pour boucler le budget pour notre mariage qui a lieu en juin prochain. Hej, jeg tillader dig at anmode dig om at have en uventet (skat, der har taget et godt beløb), vi er forpligtede til at spørge lidt hjælp til at afslutte budgettet til vores bryllup, der finder sted i juni næste.
olivier oliven
<-----------------------------------> <----------------------------------->

bonjour je souhaite faire un credit pour pouvoir passe mon permis je souhaites un montant de 2500 euros hej Jeg ønsker at gøre en kredit for at kunne videregive min licens Jeg ønsker et beløb på 2500 euro
fatima fatima
<-----------------------------------> <----------------------------------->


fabienne Fabian
<-----------------------------------> <----------------------------------->

trésorerie urgente afin de solder des crédits suite à des partenaires comptable et financier sans scupules akutskat for at finansiere kreditter efter finansielle og regnskabspartnere uden scupules
thierry Thierry
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Je cherche absolument à faire un crédit pour pouvoir rembourser cette dette à la BdF et racheter une petite voiture car je suis jeune papa depuis le 5-12-2015 et je n'ai pas de voiture à actuellement Jeg vil absolut gøre en kredit for at kunne tilbagebetale denne gæld til BdF og købe en lille bil, fordi jeg er ung far siden 5-12-2015 og jeg har ingen bil i øjeblikket
yohann Yohann
<-----------------------------------> <----------------------------------->

rachat de crédit à la consommation, j'aimerais reduire le plus possible ma mensualité pour ne plus etre endetté et retrouver du pouvoir d'achat ainsi que placer de l'argent pour ne plus avoir à faire au crédit revolving et autre køber forbrugerkredit, vil jeg gerne reducere min månedlige betaling så meget som muligt for ikke at være gæld og for at genvinde købekraft samt placere penge for at stoppe med at gøre revolverende kredit og andre
cedric Cedric
<-----------------------------------> <----------------------------------->

pourriez vous vme contacter merci d avance kan du vme kontakte tak på forhånd
sylviane Sylviane
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour Dans le cadre d'un regroupement de crédit étant locataires aucun organisme n'accepte notre dossier. Hej Som en del af en kreditgruppe, der er lejere, accepterer ingen organisation vores rekord. 59 Ans, fonction publique, 7000 Euros mensuels (couple) Cherche 80 000 Euros sur 5 ou 6 ans avant retraite. 59 år, civil service, 7000 euro månedligt (par) Søger 80.000 euro ud af 5 eller 6 år før pensionering. Merci de me contacter 06 90 94 13 71 Cordialement F. BISCH Tak for at kontakte mig 06 90 94 13 71 Med venlig hilsen F. BISCH
françois françois
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour, Suite à un divorce, j'ai besoin d'un prêt de 20.000 €, afin de solder un découvert qui fait que je suis FICP, et de pouvoir me réinstaller convenablement, repartir d'un bon pieds. Hej Efter en skilsmisse har jeg brug for et lån på 20.000 € for at betale et overtræk, der gør mig FICP, og for at kunne flytte passende, for at efterlade en god fødder. Je suis fonctionnaire titulaire. Jeg er embedsmand. Par avance merci. Tak på forhånd. Cordialement Corinne Castaldi Med venlig hilsen Corinne Castaldi
corinne Corinne
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Je recherche un emprunt de 70000 euros pour effectuer des travaux Jeg leder efter et lån på 70000 euro til at udføre værker
pascale påske
<-----------------------------------> <----------------------------------->

JE DEMANDE CE PRET D UN MONTANT DE 3000 Euros.EN URGENCE CAR J AI UNE DETTE AUPRES D UN HUISSIER AVANT QU IL VIENNE ME SAISSIR ; Jeg anmoder om dette lån fra et beløb på 3000 euro. I NØDAGEN, SOM DER HAR BUDD FRA EN HUISSIER, FØR DET ER KOMMER TIL AT MØDE; ET AUTRES PETITS PROBLEMES A GERER . OG ANDRE SMÅ PROBLEMER, DER SKAL FORVALTES. J ESPERE QUE MA DEMANDE SERAS ACCEPTER RAPIDEMENT . Jeg håber, at min anmodning vil blive accepteret hurtigt. SES VRAIMENT URGENT . Det er virkelig uheldig. MERCI D AVANCE . TAKK DAN FORVENT.
mireille mireille
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour j'aimerais avoir ce crédit pour terminer les travaux que j'ai entrepris. Hej, jeg vil gerne have denne kredit til at gennemføre det arbejde, jeg har udført. Cordialement. Med venlig hilsen.
renaud Renaud
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Prêt de 10000.00€ remboursable sur 60 mois, intérêts 10%. Lån på € 10000,00 refunderes over 60 måneder, renter 10%. Salarié en cdi 1200.00€ par mois et 517.00€ par mois de retraite militaire. Løn i cdi 1200,00 € pr. Måned og 517,00 € pr. Måned militær pensionering.
rodrigue Rodrigue
<-----------------------------------> <----------------------------------->

bonjour j'ai different probleme financier et voudrais regulariser et stabiliser ma situation financier. hej jeg har forskellige økonomiske problemer og vil gerne stabilisere og stabilisere min økonomiske situation. je souhaite fais un pret. Jeg ønsker at lave et lån.
ebenezer Ebenezer
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour je suis propriétaire de maison et terre agricole et divers bien, je signe des compromis de vente le 29/02/2016 et 01/03/2016, pour un montant de 925000,00€, les actes de vente von prendre plusieurs mois pour être signé, et j'ai besoin de trésorerie, je voudrais faire un prêt sur hypothèque sur 12 a 24 mois, j'aimerais avoir votre proposition, Cordialement, Mr Rochette jean louis. Hej jeg er ejer af hus og landbrugsjord og forskellige gode, jeg underskriver kompromiser af salg den 29/02/2016 og 01/03/2016, for et beløb på 925000,00 €, salgsmateriale von tage flere måneder til underskrives, og jeg har brug for penge, vil jeg gerne lave et realkreditlån på 12 til 24 måneder, jeg vil gerne have dit forslag med venlig hilsen, hr. Rochette Jean Louise.
jean louis jean louis
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Je suis FICP et ne peut de fait accéder aux crédits classiques. Jeg er FICP og kan faktisk ikke få adgang til konventionelle kreditter. Je souhaiterais racheter les crédits en cours d'un montant de 39 000€ et emprunter 11 000€ pour acheter un véhicule. Jeg vil gerne købe tilbage de udestående kreditter på 39 000 € og låne 11 000 € for at købe et køretøj. Ce qui me conduirait à faire un prêt de 50 000€ amortissable sur 8 a 10 ans. Det ville føre mig til at stille et lån på 50 000 € afskrives over 8 til 10 år. Par ailleurs cette solution engendrerait un défichage. Desuden ville denne løsning generere en skærm. Je suis marié et nos revenus sont de l'ordre de 5 000€ mensuels. Jeg er gift og vores indkomst er i størrelsesordenen 5 000 € månedligt. Cordialement hjerteligt
michel michel
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour, mon projet consiste en l'élargissement de ma clientèle de "coachés" au monde sportif et à celui des entrepreneurs. Hej, mit projekt består i at udvide min klientel af "trænere" til verden af ​​sport og iværksættere. Le coaching est mon activité de base de longue date, mais au-delà de mon passé d'entraineur et de mes expériences en entreprises, il m'a été clairement conseillé de passer par la mise en place d'un site internet de qualité. Coaching har været en kerneforretning i lang tid, men udover min fortid som coach og mine erfaringer i virksomheder var det klart tilrådeligt for mig at gå igennem etableringen af ​​et kvalitetswebsted. Pour y procéder à moindre coût, j'ai utilisé mon réseau et trouvé des arrangements avec des professionnels ou amateurs aguerris. For at gøre dette til en lavere pris brugte jeg mit netværk og fandt arrangementer med erfarne fagfolk eller amatører. Entre sa fabrication et les frais liés à sa diffusion, j'ai évalué à 7 000 € l'enveloppe globale nécessaire. Mellem sin produktion og omkostningerne i forbindelse med distributionen vurderede jeg den globale konvolut, der var behov for på € 7.000. Les tarifs pratiqués dans le coaching de ces domaines d'activités laissent présager un remboursement rapidement confortable. De takster, der anvendes i coaching af disse aktivitetsområder, tyder på, at en tilbagebetaling er hurtig, komfortabel. J'ai ajouté une sécurité en choisissant une durée sur 36 mois, durée que je réduirai en cours de période si les clauses du contrat le permettent. Jeg har tilføjet sikkerhed ved at vælge en 36-måneders periode, som jeg vil reducere i løbet af perioden, hvis vilkårene i kontrakten tillader det. Bien à vous. Med venlig. André Condette. André Condette.
andre Andre
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour, je suis actuellement locataire d'un meublé je souhaite changer de logement et ai besoin de fonds afin de me meubler. Hej, jeg er for øjeblikket lejer af en møbleret Jeg ønsker at skifte bolig og har brug for midler for at give mig.
julie-anne Julie-anne
<-----------------------------------> <----------------------------------->

je voudrais racheter des crédits et payer les travaux de rénovation de façade et de toiture de ma copropriété. Jeg vil gerne indløse kreditter og betale for renovering af facaden og taget i mit ejerlejlighed.
fabrice Fabrice
<-----------------------------------> <----------------------------------->

j'aurais besoin d'un pret d urgence veullez me contacter si possible ! Jeg ville have brug for et nødlån, kontakt mig venligst hvis det er muligt!
edgardo Edgardo
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Réaménagement de mon appartement pour y accueillir décemment mon épouse qui doit me rejoindre prochainement. Ombygning af min lejlighed for at imødekomme anstændigt min kone, som skal være med mig snart.
henri henry
<-----------------------------------> <----------------------------------->

je souhaiterais avoir 2000 euros de trésorerie pour projet personnel urgent.Cordialement Jeg vil gerne have 2000 euro kontant for personlig projekt urgent.Cordialement
alexandre alexander
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Je suis à la recherche d'un prêt de 10 000 euros remboursable sur 60 mois pour une réparation de voiture + trésorerie Jeg leder efter et lån på 10 000 euro refunderes over 60 måneder til reparation af bil + kontanter
nathalie nathalie
<-----------------------------------> <----------------------------------->

travaux de renovation pour pour une maison plus une partie professionnelle pour mon entreprise renovering værker til et hus plus en professionel del for min virksomhed
nicolas Nicolas
<-----------------------------------> <----------------------------------->

je suis salarié d'une société de sécurité et surveillance, je veux créer ma société de nettoyage. Jeg er medarbejder hos et sikkerheds- og overvågningsfirma, jeg vil oprette min rengøringsvirksomhed. j'ai participé à un stage de gestion d'entreprise organisé,par la chambre des métiers et artisans du 21/11/15 au 12/12/15 à nanterre. Jeg deltog i et kursus, arrangeret af Chambre des Métiers et artisans fra 21/11/15 til 12/12/15 i Nanterre. j'ai besoin d'un prêt de 6000 euros pour démarrer mon activité. Jeg har brug for et lån på 6000 euro for at starte min aktivitet.
louis charles louis charles
<-----------------------------------> <----------------------------------->

Bonjour, j'ai décidé de me lancer sur une franchise d'une marque connue de Fast Food en France et à l'international. Hej, jeg besluttede at påbegynde en franchise af et velkendt mærke Fast Food i Frankrig og internationalt. L'investissement global est entre 200 KE et 400KE CA réalisable après 2 ans 600 à 800 K€ L'enseigne propose une aide au financement (recherche du prêt auprès de ses banques partenaire) évidemment il faudrait un apport pour pouvoir prétendre au prêt. Den samlede investering er mellem 200 KE og 400KE CA Kan realiseres efter 2 år 600 til 800 K € Varemærket foreslår et finansieringshjælp (søge efter lånet med sine partnerbanker) Det ville naturligvis kræve et bidrag for at kunne kræve lånet. L'apport demandé est de 60KE. Den ønskede input er 60K. Je sollicite votre expertise afin d'avoir une aide pour obtenir les 60KE sous forme de prêt sachant que je peux mettre un apport de 10KE sur les 60KE demandé. Qu'en pensez-vous ? Bien Cordialement
khaled
<----------------------------------->

Bonjour je fait appel à vous pour m'aider à trouver un prêt de 4000e à un taux rėsonable urgent merci
laetitia
<----------------------------------->

bonjour, je souhaite acheter une voiture d' occasion. J ai une bonne situation fonctionnaire cadre moyen. par contre il y a 4 ans mon ex femme qui était très joueuse ma mis dans une situation difficile en faisant un credit a la conso sans mon consentement je me retrouve fiché donc difficile pour moi d ' obtenir un crédit
guillaume
<----------------------------------->

BONJOUR,SUITE A MON INSCRIPTION J'AURAI BESOIN D'UN PRET DE 23000 EUROS MERCI DE ME CONTACTER.
emmanuel
<----------------------------------->

Bonjour. Je souhaite faire des travaux dans mon logement.
jean-michel
<----------------------------------->

je souhaite acheter un véhicule d'occasion d'une valeur de 3000 à 4000 euros
patrick
<----------------------------------->

Je souhaite renouveler l'électroménager et faire un entretien complet de mon véhicule.
yannick
<----------------------------------->

financer la fin des études de mon fils, sans faire appel à un crédit revolving
alain
<----------------------------------->

Bonjour, Je vous contacte car je souhaite emprunter 170.000 euros pour plusieurs raisons que j'évoque si dessous: - Je suis tombé sur une très bonne opportunité d'achat immobilier neuf (145.000 euros) et j'aimerais concrétiser ce projet. - Je suis actuellement fiché à la BDF pour un retard de paiement de crédit auto, et il m'est demandé de payer la totalité en une seule fois (5700 euros). J'ai également 2 crédit conso que je rembourse sans problème chaque mois (4200 euros et 2500 euros). Je souhaiterais également inclure ces 3 crédits au prêt immo afin de régler définitivement ces dossiers et n'avoir qu'un seul crédit en cours. - Je prépare également mon mariage qui aura lieu cette année, je souhaiterais également inclure ce dossier au prêt (10.000 euros) J'ai 27 ans, je suis actuellement hébergé à titre gratuit chez mes parents le temps de passer ce mauvais cap. Je suis en CDI avec un salaire de 1530 euros sur 13 mois. Je vous prie de considérer ma demande, j'ai en ma possession tous les justificatifs nécessaires afin de prouver ma bonne foi. Etant actuellement fiché à la BDF, je ne peux passer par ma banque, voilà pourquoi je m'adresse à vous afin que vous puissiez m'aider à passer ce cap. Dans l'attente de votre retour, je vous prie d'agréer l'expression de mes sentiments les plus sincères. Mr LUTONADIO
mahungu joel
<----------------------------------->

Bonjour je suis a la recherche d un prêt personnel de 15000 € afin de regler quelques facture reparer mon auto et disposer d une reserve d argent ..cordialement
christophe
<----------------------------------->

achat second vehicule, et remboursement d emprunt d argent a des amis et famille
didier
<----------------------------------->

Bonjour, Je souhaite faire l'achat d'une voiture pour pouvoir faire aide médico-psychologique a domicile mais j'aurais toujours un autre travail a mi temps et aussi acheter du matériel pour pouvoir concrétiser mon projet je souhaite empreinter 9000 euros sur 70 mois merci a vous
alina
<----------------------------------->

Achat véhicule occasion
philippe
<----------------------------------->

Bonjour , je souhaiterais trouver une solution afin de payer mon permis une petite voiture et quelques "dettes" environ 5000€ en partant sur une échéance de 100€ par mois. Cordialement
déborah
<----------------------------------->

Bjr je suis a la recherche d'un crédit je suis salariée mes a fiché a la banque de france c pour ça je cherche un crédit entre particulier merci
fatimaezzohra
<----------------------------------->


sylviane
<----------------------------------->

bonjour voila je désire se crédit pour financer l'achat d'une voiture pour aller au travail et ainsi que mon mariage au mois d'août
sebastien
<----------------------------------->

Concept Bio Invest : l'Epargne active et éco-responsable. Plus d'infos sur : http://www.huile-olive-crete.com/ actualites-bordeaux.
didier jean
<----------------------------------->

Je recherche un pret de 20 000 euros
corine
<----------------------------------->

FINANCEMENT ETUDES
sandrine
<----------------------------------->

Bonjour Madame, Monsieur, mon projet est d'obtenir un prêt de 10000 € pour acheter les articles de mon futur bébé (lit, berceau, lait, couche, biberon etc...) qui arrive au mois de mars 2016, pour emménager dans un nouvelle appartement ou une maison individuelle et bien sur commencé l'année avec un nouveau départ. S'il vous plais c'est urgent, contacté moi au 0690443818
claudio
<----------------------------------->

Nous aurions besoin de 50 000 euro pour rembourser des prêts de consommation trop cher et pour lesquels nous avons des soucis de remboursement vu le taux d'intérêt.
pierre yves
<----------------------------------->

Bonjour, je souhaiterais faire une demande de crédit perso, pour des frais médicaux, et une achat d'une voiture, merci de me contacter par mail, merci d'avance
fanny
<----------------------------------->

règler mes dettes qui s'élèvent à:3959,80 euros,puis passer mon permis:1250 euros,je ne vois pas la sortie du tunnel et je n'avance pas,aidé-moi,svp.Je suis saisonnier dans le métier de la restauration,j'ai un bon salaire,je ferai tous les efforts nécéssaires pour m'en sortir,comme je l'ai toujours fait,mais j'ai besoin d'un soutien,car,je ne peux demandé d'aide à personnes d'autres,que part le biais de ce site,merci d'avance.Cordialement
alexandre
<----------------------------------->

J'ai besoin de 25000€ pour défichage banque de france, ce qui me permettrai un pret immo de 200000€, je suis en CDI et je gagne en moyenne 3000€ par mois.
christophe
<----------------------------------->

j'aimerai acheter une petite voiture d'occasion pour mon travail
jerome
<----------------------------------->

Achat d'un véhicule d'occasion
stephane
<----------------------------------->

URGENT !!!! PRET ETUDIANT AFIN DE MENER A BIEN MA FORMATION D'AIDE SOIGNANTE
anne
<----------------------------------->

Il s'agit pour moi d'épurer ma dette et d'assainir ainsi ma balance financière et d'acheter une voiture afin de mettre en place mon second projet professionnel tout en conservant bien sûr mon travail actuel.
isabelle
<----------------------------------->

reparer ma voiture pour la passer au contrôle technique rembourser les facture que je dois et avoir un peu de reserve dargent
jean-claude
<----------------------------------->

j'ai besoin de 12000€ pour changer ma voiture, rembourser un micro pret. je suis fiché FICP c'est pour cela que je passe par ce site, j'ai la capcité de remboursé mon prêt je'ai un salaire
francoise
<----------------------------------->

Bonjour, Propriétaire, pré-retraité et en activité partielle (CDI), je cherche à regrouper 2 prêts pour diminuer les échéances. Montant souhaité : 10000 E sur 60 mois Cordialement, J.LEBOUC
jacques
<----------------------------------->

Je voudrais un prêt consommation de 8000 euros pour passer mon permis, acheter une voiture d'occasion, et constituer une petite trésorerie. Je suis en cours de défichage à la banque de France suite à clôture de ma dette de 1000 euros réglée en totalité le 23 février 2016 à l'organisme prêteur. Il m'a été dit que cela prendrait quelques jours. Merci de me contacter pour la réalisation de mon projet.
amnan rolande
<----------------------------------->


En COUNSELOR

DEMANDES DE PRÊT EN LIGNE.

En kundeadministrator er dedikeret !!!
MPR teamet står til din rådighed 24H / 24 og 7D / 7.


MPR dedikerer dig en kunderådgiver, som hjælper dig igennem hele processen. Han tager sig af depositumet, opfølgningen af din fil og giver dig de råd, der er nødvendige for at færdiggøre din kreditfil.

Nem kredit

CRÉDIT FACILE
Hurtig og effektiv
Ingen kredit afvist


MPR kræver ingen kreditundersøgelse.
Uanset din situation, Fiché FICP, har du intet problem at få et lån med MPR.
Vi garanterer en øjeblikkelig kreditgodkendelse.
I 2013 lavede vi mere end 8.000 tilfredse kunder. Udnyt vores tilbud.

KOMMENTAR

CAPTCHA